Kvíz-program

Kedves Diákok!

Végre elérkezett a várva-várt VAKÁCIÓ! Kívánjuk, hogy mindenkinek tartalmasan, aktívan teljen és rengeteg szép élménnyel gazdagodva kezdhessétek meg az új évet szeptemberben.

Számos esetben érdeklődtetek a nyári programokról. Ezúton, és minden más fórumon is jelezzük, hogy minden előre kitűzött esemény megrendezésre kerül majd a nyár folyamán is. Sőt, hogy nagyobb kedvvel gyertek, az nyeremények szünidőre lesznek aktualizálva! Aki elutazik nyaralni, annak jó pihenést kívánunk!

Az itthon lévőket pedig érdekes programokkal hívja- várja a sajókeresztúri Könyvtár!

**********************************************************

Könyvtárunkban havi egy alkalommal Kvíz-programot szervezünk tanulóink részére. Különböző játékos kvíz kérdések révén célunk, hogy a  diákok informális tanulását elősegíthessük. A kvízjátékok során az iskolai tananyaghoz kapcsolódó kérdésekkel tesszük próbára az iskolapadban elsajátított ismereteiket, illetve bővítjük ezek körét. A játék során igyekszünk egyenlő feltételeket biztosítani a résztvevőknek, ezért különböző szintű programokat tervezünk. A résztvevők közül pedig a legügyesebb kitöltők apróbb ajándékot kapnának. Programunkra havi egy alkalommal kerül sor az intézmény épületében, évfolyamok szerint a következő bontásban: 3 alkalom – 8 évf., 3 alkalom – 7 évf., 3 alkalom – 6 évf., 3 alkalom 5 évf., 3 alkalom – 4 évf., 3 alkalom 3 évf.

Gyere el Te is, játssz velünk és nyerj!

**************************************************************************************************

Ezúton köszönjük minden játékoskedvű,  könyvtárlátogató diákunknak a program keretében tartott

megmérettetésen való aktív részvételt – nagyon hasznos, tartalmas, ajándékokban gazdag hónapok állnak mögöttünk!